orangeriet

  Instagram bilder från

  Orangeriet Bistro & Garden

  Följ oss på youtube

  Följ oss på Facebook

  Kitchen by Orangeriet

  Utekök för härliga sommarminnen, skapade av och för entusiaster

  L2
  Utekök för härliga sommarminnen, skapade av och för entusiaster

  Vi på Orangeriet Bistro & Garden är verkligen entusiaster, vi älskar att skapa god mat och skön känsla i vår vackra och rogivande oas här i Varalöv.

  Nu erbjuder vi även, genom vår nya joint venture satsning Kitchen By Orangeriet, design och montage av utekök i alla möjliga utföranden. Bland annat så erbjuder vi de riktigt lyxiga varumärkena Napoleon och Alfresco men har även mycket annat spännande som ni kommer att upptäcka.

  Vårt erbjudande är unikt på flera punkter:

  • Vi brinner för utemiljö med matlagning i det fria, vi vill gärna dela med oss av våra erfarenheter, fingertoppskänsla och inte minst vår skaparglädje för att hjälpa er att förverkliga just era uteköks-drömmar.
  • Erbjudande just nu: När ni köper ett utekök av oss så får ni personlig utbildning i ert nya utomhuskök. Om det är möjligt (avstånd etc) så kommer vi alltså ut till er när ert kök står klart och fixar en fin fredagsmiddag (kanske läge att bjuda in de närmaste vännerna då).
  • Vi har utställning på Orangeriet i Varalöv där ni kan komma och se många av våra produkter i verkligheten.
  • Våra utekök kan levereras med otaliga typer av stenbeläggningar som skapar den exklusiva, rustika känslan i ett utekök.
  • Vi erbjuder en varmvattenlösning till ert utekök.
  • Vi kan även erbjuda en pergola av senaste typsnitt som matchar ert kök.
  • Om så önskas erbjuder vi 3D-visualisering av hela din trädgård inklusive huset som ger er ett överlägset verktyg för att se helheten.
  • Vi kan tillhandahålla installationer och service av våra utekök runtom i Sverige.

  Välkomna att diskutera er framtida trädgårdsvision med oss!

  Se aktuella öppettider härRing gärna 0431-311 100 för att avtala tid för personlig visning av utekök, annars hittar ni köket själva på baksidan om ni går ut igenom orangeriet till vänster.

  MVH

  Kitchen by Orangeriet

  Nedan ser ni några av våra typkök som ni gärna kan utgå ifrån när ni designar ert egna drömkök. Ni kan även ha helt egen design utefter era unika behov. Vi hjälper er att skapa framtidens mysiga sommarminnen!

  Vi på Kitchen By Orangeriet erbjuder våra kunder en totallösning som innebär att våra utekök kommer att harmoniera på bästa sätt med er trädgård och ert hus. Om så önskas kommer vi att rita upp er utemiljö på dator i 3D innan vi startar projektet. Vi har även möjlighet att, i ert foto som bakgrund, visualisera våra typkök i er verkliga miljö. Vi ändrar på datorn tills dess att ni blir nöjda med funktion och utseende på er utekökslösning. Vi kan erbjuda er allt det som ni alltid har drömt om i ert utekök inklusive stenpaneler, pergola, varmvatten, kamadogrillar, utekyl etc. Ni har möjlighet att påverka köket på flera sätt, tex välja inbyggnadsgrill från olika tillverkare, justera yttermåtten, välja fler luckor/lådor, bestämma om det ska vara en sockel eller inte nederst etc. Önskar ni en helt egen utformning på ert kök så kan vi lösa det såklart, vi hjälps åt att skapa ert drömkök helt enkelt!

  Därefter beställer vi alla delar till ert utekök. Ni bestämmer själva om ni vill montera köket själva eller om ni vill ta hjälp av våra montörer. Kom ihåg att ni alltid behöver hjälp av en elektriker för att dra el och om ni vill ha varmvatten installerat rekommenderar vi er att anlita en VVS-installatör.

  Våra kök är givetvis brandsäkra och långlivade. De byggs upp av en stomme i metall som har ett fantastiskt bra motstånd mot korrosion, korrosivitetsklass C5 enligt SS-EN ISO 12944-2. Stommen täcks med cementbaserade skivmaterial som är väldigt hårda, starka och brandsäkra. Sidorna täcks sedan med ert val av ytmaterial, allt från vita putsade sidor till exotiska stenpaneler av olika typer. De rostria inbyggnadsmodulerna (luckor/lådor etc) är gjorda i rostritt material som kräver minimalt med underhåll. Då vi bygger på detta sätt blir totalvikten lägre än motsvarande murad konstruktion samt att det potentiella inre utrymmet blir större eftersom väggarna är tunnare.

  Just nu har vi flera attraktiva erbjudanden till våra utekök. Missa inte chansen att få er grillsäsong förgylld av ert nya utekök från Kitchen By Orangeriet.

  Vänd o vrid på denna 3D-animering, håll in vänster musknapp och dra för att snurra, skrolla för att zooma.

   Följ oss gärna på YouTube  Följ oss på Facebook  Följ oss på Instagram
  {{::gettext('Back to top')}}